Atenció: Canvi a horari d’estiu dels CAP de Lleida Ciutat

Us informem que el proper dia 22 de juny els CAP de Lleida ciutat, amb el que també s’inclou el Centre de Salut Rambla de Ferran, canvien el seu horari d’obertura. L’horari passa a ser de: 8:00h del matí a 17:00h de la tarda.

A partir d’aquesta hora entra en funcionament el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP Lleida) ubicat a l’Av. Prat de la Riba 56, Lleida. Telèfons: 973/221516 i 973/233385.

Aquest horari s’aplicarà fins al proper dia 10 de setembre (inclòs). Posteriorment es restablirà l’horari d’obertura normal.

Gràcies!

Quant a capramblaferranics

Horari laborables: · CAP Rambla de Ferran 8:00 - 20:00 (Per a pacients del centre) . Horari estiu: 8:00-17:00h En horari en que el CAP resta tancat, l'atenció sanitària es dona a CUAP (Urgències AP) Avinguda de Prat de la Riba, 56 (Caps de setmana, nits i festius). Obert 24h per pacients de tots els centres. Aquí hi podreu trobar informació, novetats i altres curiositats interessants que succeeixin al CAP Rambla Ferran i que afectin als usuaris del mateix o a tothom disposat a interaccionar amb el centre.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.