Qui som

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Rambla de Ferran, va ser inaugurat el 5 de febrer de 2005 al bell mig del centre històric/comercial de la ciutat de Lleida i aviat es va convertir en el centre sanitari de referència de la ciutat, no només per la seva localització sinó a més per la incorporació al propi centre del CUAP, el Centre d’Urgències d’Atenció Primària, que dóna cobertura a tota la ciutat un cop els centres d’Atenció Primària tanquen les seves portes, a les 20:00 hores els dies laborables.

Dins l’equip de professionals que hi treballem podeu trobar personal de medicina, pediatria, odontologia, infermeria, llevadores, auxiliars de clínica, personal del gestió i serveis,  treballadors socials i tècnics de  radiología .

La fi del nostre CAP és donar cobertura sanitària i/o social a tota la població assignada al nostre centre, que a la vegada, podem dir que és la més multicultural de tota Lleida degut a la seva situació estratègica dins la ciutat.

Ubicació:

2 respostes a Qui som

 1. Perdoneu, he estat cercant el numero telefònic del CAP per comprovar si el que tenia anotat era correcte i no he sapigut localitzar a quin lloc del bloc hi és.
  Serà que estic perdent facultats, serà l’edat? 🙂
  Gràcies

  M'agrada

  • Bon dia Sr. Jordi.

   El seu comentari ens ha fet adonar-nos que no teniem posat el tel. de contacte
   En breu ho arreglarem.

   Si vol parlar amb nosaltres ens podeu trucar al: 973/725380.

   Disculpeu les molèsties

   M'agrada

Els comentaris estan tancats.