S’inicia amb èxit el Programa “pacient expert en Insuficiència Cardíaca” al CS Rambla Ferran

Aquest dimecres dia 19 de febrer s’han iniciat les sessions formatives als usuaris del CS Rambla Ferran amb Insuficiència Cardíaca per part del nostre “pacient expert”.

Les sessions es duran a terme en els propers nou dimecres i l’objectiu de les mateixes és que els nostres usuaris coneguin més a fons la seva malaltia però no de mans d’un professional, sino de mans d’un usuari com ells.

Qui millor que una persona que pateix la malaltia i que la coneix a fons per ensenyar als altres com conviure i com lluitar contra ella. En aquest cas els professionals es dediquen simplement a observar i assessorar al ponent si és necessari.

Volem donar les gràcies al Sr. Jose Angel Martín Santos per la seva tasca desinteressada en dirigir les sessions formatives a la resta d’usuaris. Felicitats per la tasca!!.

Quant a capramblaferranics

Horari laborables: · CAP Rambla de Ferran 8:00 - 20:00 (Per a pacients del centre) . Horari estiu: 8:00-17:00h En horari en que el CAP resta tancat, l'atenció sanitària es dona a CUAP (Urgències AP) Avinguda de Prat de la Riba, 56 (Caps de setmana, nits i festius). Obert 24h per pacients de tots els centres. Aquí hi podreu trobar informació, novetats i altres curiositats interessants que succeeixin al CAP Rambla Ferran i que afectin als usuaris del mateix o a tothom disposat a interaccionar amb el centre.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies, Sense Categoria i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.