S’inicia l’Enquesta de Salut de Catalunya 1er semestre de 2014

L’Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA) és l’activitat estadística oficial del Departament de Salut que es fa a la població resident a Catalunya, sense límit d’edat. L’ESCA permet obtenir informació poblacional sobre l’estat de salut, els estils de vida i la utilització dels serveis sanitaris.

Des del 2010, la recollida d’informació de l’enquesta és continuada i ininterrompuda, a raó d’unes 2.500 enquestes per semestre i unes 100 enquestes cada setmana, distribuïdes arreu del territori.

Les persones seleccionades per respondre l’enquesta reben una carta informativa, en la qual disposen del telèfon 061 CatSalut Respon i de l’espai web de l’ESCA per tal d’obtenir més informació.

Informació bàsica de l’enquesta.

•El Departament de Salut és el responsable de l’Enquesta de salut de Catalunya (ESCA).

•L’ESCA permet obtenir una informació molt valuosa per planificar, avaluar i poder millorar les polítiques i els serveis sanitaris.

•L’ESCA és una estadística oficial: les respostes estan protegides pel secret estadístic i es tracten de forma confidencial.

•Un entrevistador/una entrevistadora de l’empresa IPSOS es desplaçarà al domicili de la persona seleccionada i s’identificarà amb una acreditació del Departament.

•En el cas que la persona seleccionada tingui menys de 15 anys haurà de respondre el pare, la mare o la persona responsable del menor.

•En cas que la persona seleccionada no pugui respondre directament (per malaltia o incapacitat a mig o a llarg termini, per problemes d’idioma), una altra persona que en tingui cura o hi convisqui pot respondre en nom seu (sigui familiar o no, visqui o no a la llar).

•Els ciutadans tenen el deure de subministrar informació completa i verídica.

Per visualitzar el document explicatiu de l’ ESCA feu clic aquí

Per a consultar els detalls tècnics de l’enquesta podeu consultar l’adreça:

http://www.gencat.cat/salut/esca

Anuncis

Quant a capramblaferranics

Horari laborables: · CAP Rambla de Ferran 8:00 - 20:00 (Per a pacients del centre) . Horari estiu: 8:00-17:00h En horari en que el CAP resta tancat, l'atenció sanitària es dona a CUAP (Urgències AP) Avinguda de Prat de la Riba, 56 (Caps de setmana, nits i festius). Obert 24h per pacients de tots els centres. Aquí hi podreu trobar informació, novetats i altres curiositats interessants que succeeixin al CAP Rambla Ferran i que afectin als usuaris del mateix o a tothom disposat a interaccionar amb el centre.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s