Sol·licitud de visita domiciliària no urgent

En aquest apartat podreu sol·licitar una visita programada a domicili “no urgent” per part dels vostres professionals sanitaris (Metge de família, Infermeria). Recordeu que el temps de resposta pot ser de fins a 48 hores en horari laboral.

Si us plau, ompliu el següent formulari amb les vostres dades i un cop verificades us enviarem un correu de confirmació amb el dia i l’hora aproximada que es realitzarà la visita a domicili sol·licitada. En cas de dubte contacteu amb el CAP.

Si heu realitzat un canvi d’adreça o telefon o esteu en un domicili diferent al que tenim registrat al centre, si us plau, contacteu telefònicament  (973/725380) o per correu electrònic: ferran.lleida.ics@gencat.cat.

Formulari de visita domiciliària no urgent:

Què és el CIP?

Privacitat: política de protecció de dades de caràcter personal

L’ICS garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de les pàgines d’aquest web en els termes establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals, d’acord amb el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat i anonimitzat.

Si voleu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre alguna de les vostres dades personals (incloses imatges o gravacions de veu), que poguessin aparèixer en alguna pàgina informativa dels portals de l’ICS, que no sigui un formulari, us podeu adreçar al Gabinet Tècnic i de Comunicació de l’Institut Català de la Salut, Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona, o escriure a web.ics@gencat.cat

D’altra banda, les galetes (cookies) s’utilitzen únicament amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen informació rellevant als responsables del portal per millorar el servei a la ciutadania.

Anuncis