Petició de programació de primera visita a metge especialista

En aquest apartat podeu sol·licitar la programació a l’especialista que us hagi remès el vostre metge d’atenció primària (MAP). Per a poder programar-se per un especialista cal que el vostre MAP us hagi realitzat una derivació específica. Cap persona pot anar a visitar-se directament a un especialista sense aquesta derivació.

Us informem també que les visites successives als especialistes es programen directament des dels mateixos especialistes, en aquests cassos els CAP no poden realitzar la programació.

Recordeu que per poder realitzar qualsevol tràmit online cal que hagueu validat el vostre correu electrònic al vostre centre. El vostre correu de contacte ha de coincidir amb el validat. Si no ho heu fet, demaneu el vostre e-consentiment a la Unitat d’Atenció al Ciutadà del CAP. Per qualsevol dubte contacteu.

Finalment us informem que el temps de resposta de la seva sol·licitud serà d’un màxim de 48 hores en dies laborals.

Formulari petició de primera visita a Especialista

Què és el CIP

Privacitat: política de protecció de dades de caràcter personal

L’ICS garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de les pàgines d’aquest web en els termes establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals, d’acord amb el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat i anonimitzat.

Si voleu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre alguna de les vostres dades personals (incloses imatges o gravacions de veu), que poguessin aparèixer en alguna pàgina informativa dels portals de l’ICS, que no sigui un formulari, us podeu adreçar al Gabinet Tècnic i de Comunicació de l’Institut Català de la Salut, Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona, o escriure a web.ics@gencat.cat

D’altra banda, les galetes (cookies) s’utilitzen únicament amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen informació rellevant als responsables del portal per millorar el servei a la ciutadania.

Anuncis