Programació vacuna de la grip

En aquest apartat podeu demanar hora per programar-vos per a la vacuna de la grip. Sols cal que ompliu el formulari següent i en un màxim de 48 hores laborals li donarem resposta del dia i hora per a l’administració de la vacuna. Si el dia i hora proposat no és possible, se li assignarà una altra el més aproximada a l’hora de visita.

Per a més informació de la campanya de la grip feu clic a l’enllaç:

Campanya de la grip 2013-2014

Recordeu que per a la vostra seguretat en la tramesa d’informació sanitària i administrativa online cal que tinguem identificat el seu correu electrònic mitjançant      l’e-consentiment.

 Què és el CIP?

Privacitat: política de protecció de dades de caràcter personal

L’ICS garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de les pàgines d’aquest web en els termes establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals, d’acord amb el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat i anonimitzat.

Si voleu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre alguna de les vostres dades personals (incloses imatges o gravacions de veu), que poguessin aparèixer en alguna pàgina informativa dels portals de l’ICS, que no sigui un formulari, us podeu adreçar al Gabinet Tècnic i de Comunicació de l’Institut Català de la Salut, Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona, o escriure a web.ics@gencat.cat

D’altra banda, les galetes (cookies) s’utilitzen únicament amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen informació rellevant als responsables del portal per millorar el servei a la ciutadania.

Anuncis

Una resposta a Programació vacuna de la grip

  1. Retroenllaç: Programació vacuna de la Grip. CS Rambla Ferran | CAP Rambla Ferran

Els comentaris estan tancats.