Contacteu

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu qualsevol aclariment envers el CAP i el seu funcionament podeu contactar amb el centre mitjançant el següent formulari de consulta. Feu el vostre suggeriment i us respodrem dins les properes 48 hores laborals.

Introduiu en aquest formulari de consulta el vostre nom, adreça de correu electrònic on voleu que us remetin la  resposta i el text que voleu fer-nos arribar i us tornarem resposta al més aviat possible. Si voleu enviar-nos el vostre missatge des del teu propi correu feu-ho a ferran.lleida.ics@gencat.cat. o si necessiteu contactar telefònicament amb el centre: 973/725380.

Recordeu de millor no incloure dades personals ni sanitàries ja que aquest entorn web no permet garantir la confidencialitat de les dades aportades.

Els recordem que l’horari del centre és els dies laborals de dilluns a divendres, de les 08:00h del matí a les 20:00h de la tarda.

La utilització de les dades personals que se li demanin a través d’aquest formulari de consulta és d’ús privat, se’n guardarà la confidencialitat i no s’utilitzaran amb cap altra finalitat que no sigui la de la utilització interna per part nostra.

Anuncis