Recepta electrònica

La recepta electrònica ja funciona a tots els centres d’atenció primària, hospitals de la xarxa pública i a totes les farmàcies de Catalunya.  A més, es continua desplegant a la resta d’àmbits.

Aquest sistema estalvia temps i visites al CAP, garanteix la confidencialitat, dóna informació actualitzada als professionals sanitaris de tota la medicació que preneu i estableix mecanismes que afavoreixen l’ús racional del medicament, a partir d’un Pla de medicació únic i integrat.

explicacio_recepta_1

Funcionament de la recepta electrònica

Quan el metge o metgessa us prescriu un tractament, us lliura el Pla de medicació, un full on consta el nom del medicament, la dosi, la freqüència de l’administració i el temps previst del tractament. A més, pot afegir els comentaris que siguin necessaris per ajudar-vos a resoldre qualsevol dubte sobre com prendre els medicaments.

El Pla de medicació també incorpora el cost estimat del tractament i això permet tenir un major coneixement dels costos que es produeixen en l’atenció sanitària.

A la farmàcia cal portar el Pla de medicació més recent i la targeta sanitària. A través del programa informàtic, podran consultar el tractament i lliurar-vos els medicaments necessaris. Durant la vigència del Pla de medicació, es poden recollir els medicaments a mesura que es van necessitant, quan està a punt d’acabar-se l’envàs anterior, sense necessitat de tornar al CAP.

Quan s’acaba la vigència del tractament que figura al Pla de medicació, cal tornar al centre de salut perquè revisin el tractament i valorin si cal mantenir-lo, si s’ha de canviar o si es pot considerar finalitzat.

Davant de qualsevol dubte, el 061 CatSalut Respon us ajudarà.

Anuncis

Quant a capramblaferranics

Horari laborables: · CAP Rambla de Ferran 8:00 - 20:00 (Per a pacients del centre) . Horari estiu: 8:00-17:00h En horari en que el CAP resta tancat, l'atenció sanitària es dona a CUAP (Urgències AP) Avinguda de Prat de la Riba, 56 (Caps de setmana, nits i festius). Obert 24h per pacients de tots els centres. Aquí hi podreu trobar informació, novetats i altres curiositats interessants que succeeixin al CAP Rambla Ferran i que afectin als usuaris del mateix o a tothom disposat a interaccionar amb el centre.
Aquesta entrada ha esta publicada en Sense Categoria. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.