Presentació del projecte “Activa’t per la salut mental” a Lleida

El proper dijous 7 de maig tindrà lloc a Lleida la presentació del projecte Activa’t per la salut mental, en un acte dirigit a la ciutadania, moviment associatiu i al sector de la Salut.

El projecte “Activa’t per la salut mental” pretén aconseguir que persones amb problemes de salut mental, o risc de patir-ne, i els seus familiars, puguin esdevenir agents de salut actius en el seu propi procés de recuperació, i millorar així la seva qualitat de vida. És un projecte impulsat per la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla integral d’atenció a les persones amb trastorn mental i addiccions. El projecte s’inicia amb un pilot, de 3 anys de duració, amb l’objectiu d’avaluar-lo i incorporar-lo a la cartera de serveis, i es materialitza a 12 territoris a través de 12 associacions.

L’acte de presentació comptarà amb la participació de representants dels serveis territorials del Departament de Salut a Lleida, Diputació de Lleida, la Paeria, el proveïdor de serveis sanitaris GSS, l’Associació Salut Mental Ponent i la Federació Salut Mental Catalunya. Hi participaran també testimonis amb experiència pròpia de persones amb problemes de salut mental i un familiar.

El projecte Activa’t, que comença amb un pilot, es vol estendre per tot Catalunya dins la xarxa pública d’atenció, i està impulsat per la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Salut, en el marc del Pla integral de salut mental i addiccions. A Lleida es duu a terme amb l’Associació Salut Mental Ponent i l’Hospital Santa Maria – Gestió de Serveis Sanitaris.

La assistència a la presentació és gratuïta i està adreçada al sector de la Salut Mental, professionals i moviment associatiu.

Trobareu tota la informació al següent enllaç: http://www.gss.cat/ca/node/31344

Cal confirmar assistència inscrivint-se en aquest formulari

Data: Dijous 7 de maig.
Lloc: Sala Espai Orfeó Lleida
Hora: de 10h a 12h.

portada_untitled

Anuncis

Quant a capramblaferranics

Horari laborables: · CAP Rambla de Ferran 8:00 - 20:00 (Per a pacients del centre) . Horari estiu: 8:00-17:00h En horari en que el CAP resta tancat, l'atenció sanitària es dona a CUAP (Urgències AP) Avinguda de Prat de la Riba, 56 (Caps de setmana, nits i festius). Obert 24h per pacients de tots els centres. Aquí hi podreu trobar informació, novetats i altres curiositats interessants que succeeixin al CAP Rambla Ferran i que afectin als usuaris del mateix o a tothom disposat a interaccionar amb el centre.
Aquesta entrada ha esta publicada en Sense Categoria. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s