Descarrega’t l’aplicació mòbil 061 CatSalut Respon!

L’APP 061CatSalut Respon és una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, SA (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut.

Coneix en 20 segons l’app 061 CatSalut Respon: http://youtu.be/TSrlbERWhRw

Amb l’objectiu d’apropar i facilitar l’accessibilitat del ciutadà al sistema públic de Salut i a l’atenció sanitària, permet a l’usuari, previ enregistrament de les seves dades (nom, cognoms, DNI, número de targeta sanitària, edat, sexe i adreça), l’enviament d’aquestes juntament amb les de geoposicionament, per tal d’oferir-li un servei de màxima eficiència i qualitat al posar-se en contacte amb el 061CatSalut Respon.

061 CatSalut Respon unifica l’entrada al sistema públic de salut, doncs es tracta d’un servei que té diferents nivells de resolució. Així, l’equip de més de 200 professionals entre metges, infermers i tècnics, i sempre després de la valoració del pacient, té la capacitat de realitzar tràmits administratius, donar consells de salut, adreçar al ciutadà al centre de salut més adient, enviar un metge a domicili o, en cas que sigui necessari, activar una ambulància o un helicòpter medicalitzat del SEM.

A través de l’app, i sempre que s’hagin omplert les dades de salut, el 061CatSalut Respon pot consultar i actualitzar la història clínica del pacient, el que aporta la informació al moment i actualitzada als metges i infermers del servei, per tal de donar la millor resposta al ciutadà. A més a més, permet el reconeixement dels pacients crònics i complexos i altres d’especial seguiment.

L’app informa de quan cal trucar al 061 CatSalut Respon i ubica els centres i equipaments de Salut de tot Catalunya, en referència a la vostra localització. En aquesta primera versió, CAPs, CUAPs i Hospitals.

També dóna informació sanitària, doncs permet accedir a vídeos i consells de salut així com rebre avisos i notificacions relacionades amb la salut.

En l’app 061 CatSalut Respon també hi trobareu informació de drets i deures del titular de la Targeta Sanitària Individual (TSI).

L’eina preveu la seva millora i permet fer comentaris dels usuaris.

Especificitats de l’app 061 CatSalut Respon
El grau de privacitat està sempre sota el control de l’usuari, de tal manera que aquest pot activar o desactivar l’enviament de les dades personals i/o la seva geoposició.
Tot i tenint desactivades les dues opcions, segueix essent possible realitzar la trucada des de l’APP.
Aquesta APP és compatible amb els programes que permeten la lectura de pantalla a les persones amb deficiència visual.
Aquest projecte ha estat validat per la Direcció General d’Atenció Ciutadana (DGAC) i TICSalut i està inclòs a la plataforma APP de la Generalitat de Catalunya.

S’està treballant en la segona versió de l’app 061 CatSalut Respon.

061

Anuncis

Quant a capramblaferranics

Horari laborables: · CAP Rambla de Ferran 8:00 - 20:00 (Per a pacients del centre) . Horari estiu: 8:00-17:00h En horari en que el CAP resta tancat, l'atenció sanitària es dona a CUAP (Urgències AP) Avinguda de Prat de la Riba, 56 (Caps de setmana, nits i festius). Obert 24h per pacients de tots els centres. Aquí hi podreu trobar informació, novetats i altres curiositats interessants que succeeixin al CAP Rambla Ferran i que afectin als usuaris del mateix o a tothom disposat a interaccionar amb el centre.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies, Sanitàries i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.