Codi Ictus

El Codi Ictus és un codi d’emergència que s’organitza a partir de la xarxa d’hospitals comarcals, de catorze hospitals de referència i del Sistema d’Emergències Mèdiques, en deu àmbits o àrees, cadascuna de les quals té definida una xarxa pròpia amb fluxos de derivació específics per al trasllat ràpid, per tal d’agilitzar el temps que passa entre l’inici de l’ictus i el tractament.

Aquest model sectorial permet identificar ràpidament els malalts amb ictus agut i determinades característiques clíniques (criteris d’activació del Codi Ictus) i traslladar-los, el més de pressa possible, fins a l’hospital de referència més proper amb capacitat per avaluar-los, diagnosticar-los i tractar-los, si fos necessari, amb fàrmacs trombolítics.

Cartell Ràpid (Campanya que dóna les claus per al reconeixement ràpid i efectiu de l’ictus a partir d’una sèrie d’accions senzilles: fer riure, aixecar els braços i fer parlar la persona afectada. En cas que pugui tractar-se d’un ictus, la campanya aconsella de forma explícita que s’alerti el SEM, com més aviat millor. )

Anuncis

Quant a capramblaferranics

Horari laborables: · CAP Rambla de Ferran 8:00 - 20:00 (Per a pacients del centre) . Horari estiu: 8:00-17:00h En horari en que el CAP resta tancat, l'atenció sanitària es dona a CUAP (Urgències AP) Avinguda de Prat de la Riba, 56 (Caps de setmana, nits i festius). Obert 24h per pacients de tots els centres. Aquí hi podreu trobar informació, novetats i altres curiositats interessants que succeeixin al CAP Rambla Ferran i que afectin als usuaris del mateix o a tothom disposat a interaccionar amb el centre.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies, Sense Categoria i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s