Nou telèfon de programació de visites

Des del dia 1 de desembre de 2012, el servei de programació telefònica de visites als centres d’atenció primària (CAP) de l’Institut Català de la Salut (ICS) s’està oferint través de dos números de telèfon, el 902 111 444 i el 93 326 89 01.

D’aquesta manera, totes les persones usuàries de l’ICS que fins ara es programaven una visita de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia o treball social a través del 902 111 444, ara també ho poden fer trucant al 93 326 89 01.

L’activació d’aquest nou número, que abasta més de quatre milions d’usuaris de tot el territori català, permetrà que tots aquells usuaris que tinguin contractada una tarifa plana puguin concertar una visita al CAP per telèfon sense cap cost. Cal recordar que els usuaris també poden demanar dia i hora de visita al seu centre d’atenció primària través del web del nostre centre http://www.capramblaferranics.wordpress.com.

Tant el servei de programació de visites per Internet com la cita prèvia telefònica estan disponibles les 24 hores dels 365 dies de l’any.

About these ads

About capramblaferranics

Centre sanitari referència de la ciutat de Lleida, on a més s'hi allotja el Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP). Horari laborables: · CAP Rambla de Ferran 8:00 - 20:00 (Per a pacients del centre) · CUAP (Urgències AP) 20:00 - 8:00 (Per a pacients de tots els centres) Horari Festius: · CUAP (Urgències AP) Obert 24 hores (Per pacients de tots els centres) Aquí hi podreu trobar informació, novetats i altres curiositats interessants que succeeixin al CAP Rambla Ferran i que afectin als usuaris del mateix o a tothom disposat a interaccionar amb el centre.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies, Novetats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s