Horari d’estiu 2012

Us informem que des del dia1 de juliol fins el 14 de setembre de 2012, el CAP Rambla Ferran romandrà obert de les 8 hores del matí a les 17 hores de la tarda per poder atendre les demandes dels usuaris durant l’estiu. Tots els usuaris que així ho precisin podran ser atesos pel seu metge de capcelera sempre que aquest no es trobi en període de vacances. Si aquest no es troba al centre, seran atesos per un altre professional.

Des de les 17 hores fins les 8 hores romandrà obert el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) situat al mateix edifici del CAP Rambla Ferran.

Pel bon funcionament del CAP com del servei d’urgències (CUAP) us agraïm la utilització dels recursos sanitaris amb coneixement.

Disculpin les molèsties.

Equip directiu CAP Rambla Ferran

About these ads

About capramblaferranics

Centre sanitari referència de la ciutat de Lleida, on a més s'hi allotja el Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP). Horari laborables: · CAP Rambla de Ferran 8:00 - 20:00 (Per a pacients del centre) · CUAP (Urgències AP) 20:00 - 8:00 (Per a pacients de tots els centres) Horari Festius: · CUAP (Urgències AP) Obert 24 hores (Per pacients de tots els centres) Aquí hi podreu trobar informació, novetats i altres curiositats interessants que succeeixin al CAP Rambla Ferran i que afectin als usuaris del mateix o a tothom disposat a interaccionar amb el centre.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s